خبر ویژه برخلاف باور متداول، شکلات مملو از از کافئین نیست. یک شکلات معمولی حاوی ۹ میلیگرم کافئین و یک شکلات تلخ کوچک حاوی ۳۱ میلیگرم است. البته این میزان سنجش در مقیاس با لیوانهای بزرگ قهوه موجود در کافهها است. درست است که هرچه شکلات تلختر باشد میزان کافئین موجود در آن بیشتر است اما نه به اندازهای که اغلب مردم باور دارند. افراد مبتلا به دیابت نباید شکلات مصرف کنند؟ لازم نیست افردای که مبتلا به دیابت هستند مصرف شکلات را قطع کنند. قهوه حاوی شش ماده فعال است که فواید مختلفی را برای مغز ارائه می کنند و کافئین یکی از آنها است. کراکر یک نوع غذای خشک درست شده با آرد است. کراکر به انواع و شکلهای مختلفی درست میشود و بعضی از آنها با برخی مواد مثل نمک، سبزیجات معطر، دانه و تخمه یا پنیر طعمدار شدهاند که یا به خمیر اضافه شدند یا روی آنها پاشیده شده است. کراکرها اغلب به عنوان میان وعده و یا همراه با غذاهای مایع و یا نرم استفاده میشوند. بخش عمدهای از تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام میشود، به وسیله عموم قابل شناسایی نیست و حتما باید توسط آزمایشهای حرفهای سازمان غذا و دارو تشخیص داده شود اما چند راه ساده وجود دارد که اگر در هنگام خرید به آنها توجه کنیم تا حدود زیادی میتوانیم شکلات مرغوب را از غیر مرغوب تشخیص دهیم. یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افرادی که دچار افسردگی شده اند، می تواند با مصرف روزانه ۵ گرم شکلات تلخ به بهبود روند بیماری خود کمک کنند. مطالب تغذیه و سلامتی شکلات مملو از کافئین نیست!برخلاف باور متداول، شکلات مملو از از کافئین نیست. یک شکلات معمولی حاوی ۹ میلیگرم کافئین و یک شکلات تلخ کوچک حاوی ۳۱ میلیگرم است. البته این میزان سنجش در مقیاس با لیوانهای بزرگ قهوه موجود در کافهها است. درست است که هرچه شکلات تلختر باشد میزان کافئین موجود در آن بیشتر است اما نه به اندازهای که اغلب مردم باور دارند. افراد مبتلا به دیابت نباید شکلات مصرف کنند؟ لازم نیست افردای که مبتلا به دیابت مشروح خبر درباره ارتباط "قهوه و شکلات" با هوش انسانقهوه حاوی شش ماده فعال است که فواید مختلفی را برای مغز ارائه می کنند و کافئین یکی از آنها است. مشروح خبر کراکرها چیست و چه مزایایی داردکراکر یک نوع غذای خشک درست شده با آرد است. کراکر به انواع و شکلهای مختلفی درست میشود و بعضی از آنها با برخی مواد مثل نمک، سبزیجات معطر، دانه و تخمه یا پنیر طعمدار شدهاند که یا به خمیر اضافه شدند یا روی آنها پاشیده شده است. کراکرها اغلب به عنوان میان وعده و یا همراه با غذاهای مایع و یا نرم استفاده میشوند. مشروح خبر چگونه شکلات مرغوب را تشخیص دهیم؟بخش عمدهای از تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام میشود، به وسیله عموم قابل شناسایی نیست و حتما باید توسط آزمایشهای حرفهای سازمان غذا و دارو تشخیص داده شود اما چند راه ساده وجود دارد که اگر در هنگام خرید به آنها توجه کنیم تا حدود زیادی میتوانیم شکلات مرغوب را از غیر مرغوب تشخیص دهیم. مشروح خبر افسردهها شکلات تلخ بخورندیک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افرادی که دچار افسردگی شده اند، می تواند با مصرف روزانه ۵ گرم شکلات تلخ به بهبود روند بیماری خود کمک کنند. مشروح خبر