در این شماره نشریه شهد می خوانیم: ارز 4200 را حذف کنید دولت باید ارز ۴۲۰۰ تومانی را به طور کامل حذف کند یونس ژائله: چالشها و فرصتهای پیشروی صنایع غذایی ایران چیست؟ غلامعلی سلیمانی: ثروتمنـد نیستم ولی خوشبخت هستـم سیدهادی مظلومی، مدیر فروش ستاک: افزایش قیمــت مواد اولیه، نوســانات بازار ارز، تحریم... از جمله موانع تولید واعظ شوشتری، مدیرعامل آوند: به علت ثبات نداشتن در قیمت مواد اولیه، نمیتوانیم صادرات کنیم تبـریز قطـب تولیـد پـودر تخم مـرغ در کشـور شـد پوپـک کاویـانی مدیر حوزه ریاست گروه صنایع غذایی درنا : واردات مواد اولیه و مشکلات مربوط به ترخیص کالا وگمرک، مهمترین مانع تولیدکنندها است یوسف جهانبخش مدیرعامل «بستنی ظفر»: اولین تولید کننده بستنی قیفی زمستانی در ایران و جهان ۷۰ درصد مواد یک بطری روغن نباتی وارداتی است دپوی ۲۵ هزار تن شیر خشک در انبارها درصادرات انواع شکلات بین ۱۰۰ کشور هشتاد و ششم شدیم افت تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج سهم ۲/۷درصدی صنعت شیرینی و شکلات از کل واحدهای صنعتی کام تلخ شیرینیفروشان در پی رشد هزینههای تولید دراژه و انواع آن نگاهی به اقتصاد ۱۴۰ میلیارد دلاری صنعت شکلاتسازی اگر هر روز شکلات تلخ بخورید چه اتفاقی در بدن شما می افتد چرا شکلات دستساز خوشمزه است؟ بمبی که داخل یک بسته شکلات جا خوش کرده بود! جعبـهی خود را نفیـــس کن بیسکویت فرخنده نشان زرین جشنواره ملی سلامت غذا را دریافت کرد لینک دانلود http://www.iranianacm.ir/Content/media/digitallibrary/2021/12/book10/10.pdf