خبر ویژه اقتصادی و صنعتی در شرایط پیچیده اقتصادی ایران، مدیرعامل شرکت بیسکویت فرخنده، یوسف قاضیعسگر، در مصاحبهای به بررسی چالشهای صنعت شیرینی و شکلات پرداخته و از تاثیرات منفی نرخ ارز چندنرخی و سیاستهای اقتصادی ناپایدار بر این صنعت حیاتی سخن میگوید. وی تاکید دارد که اقتصاد دستوری و محیط تجارت غیر روان، قدرت برنامهریزی و رقابت را از تولیدکنندگان و صادرکنندگان گرفته و موجب تضعیف آنها شده است. قاضیعسگر همچنین به مشکلات ناشی از تحریمها و نوسانات ارز در صادرات و سهم کم ایران در بازارهای جهانی اشاره میکند و از دولت آینده ثبات اقتصادی و کاهش تعدد بخشنامهها را به عنوان اولویتهای اصلی درخواست میکند. صنعت شیرینی و شکلات ایران که تا پیش از سال ۱۳۹۸ یکی از بزرگترین صادرکنندگان کشور بود، در پی سیاستهای پولی نادرست و کمبود نقدینگی با کاهش شدید حجم صادرات مواجه شده است. این در حالی است که با فاصله کمی از پیشروان جهانی این صنعت به لحاظ کیفیت و کمیت قرار دارد. شرایط اقتصادی و تصمیمات ناپایدار بانک مرکزی از چالشهای عمده این بخش محسوب میشوند. نام «مینو» از دیرباز تا کنون با فزهنگ عموم مردم ایران گره خورده است؛ برندی صاحب نام و نیک جایگاه در بین تمام مردم ایران، که صاحبِ مطرح ترین برندهای شیرینی و شکلات ایران می باشد. واعظ شوشتری: اگر ما از ظرفیت کنونی مان دوبرابر بیشتر هم تولید کنیم بازار فروش را داریم ولی مشکل، قیمت بی ثبات مواد اولیه است که بسیار کار ما را مشکل کرده است و یکی از شرایط مهم توسعه بازار حفظ و ثبات قیمت مواد اولیه است تا بتوانیم مشتریان را نگهداریم و این محدودیت ها باعث شد سید هادی مظلومی مدیر فروش شرکت ستاک با اشــاره به مشــکلات و چالش هــای پیش روی شــرکت ســتاک افزود: افزایش قیمــت اولیه، نوســانات بــازار ارز، تحریم... از جمله موانعی است که ســد راه ما قرار گرفته است اما در در مجموعه ستاک ســعی کرده ایم روی پای خود ایســتاده و برای رشــد فعالیتهای خود تلاش کنیم و بر مشــکلات تولید در شرایط رکود تورمی، تحریم، کرونا و... حاکم شــویم و نه تنها تولید را حفظ کرده ایم بلکه تنــوع تولید و همچنین بهبــود کیفیت و محصولات جدید با ســبوس و طعم ها و شــکل های مختلف را مورد توجه قرار داده ایم ظرف سالهای گذشته شاهد رشد مناسب واحدهای فعال در بخش صنایع غذایی کشور بودیم بهگونهای که در حال حاضر بازار محصولات غذایی در ایران به شکلی کاملاً رقابتی اداره میشود. رشد صنعت غذا در ایران بر پایه مزیتهای داخلی در این زمینه از جمله امکان تولید سبد غذایی متنوع، نیروی کار و انرژی ارزان و در اختیار داشتن بازار بزرگ مصرف داخلی و صادراتی محقق شده است. معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ، از امکان مشاهده اطلاعات میزان بازگشت ارز حاصل از صادرات توسط صادرکنندگان و از طریق سامانه جامع تجارت خبر داد. مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران از ابلاغ بسته سیاستی برگشت ارز حاصل از صادرات سالهای ۱۳۹۷-۱۴۰۰ توسط کمیته ماده ۲ مصوبات چهاردهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی خبر داد. وزیر صمت گفت: در حوزه صنایع غذایی پیشرفتهای خوبی بهدست آمده است و صادرات ۵ میلیارد دلاری در این حوزه داریم. صنعت شیرینی و شکلات در کشورهای اروپایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. اما در ایران بهدلیل وجود مشکلاتی، شرایط مناسب برای رسیدن به ظرفیت کامل این صنعت فراهم نبوده است. اخبار صنعتی، اقتصاد و بازار بررسی صنعت شیرینی و شکلات ایران در برنامه منهای نفتبرنامه منهای نفت در این قسمت مستند خود به بررسی صنعت شیرینی و شکلات ایران پرداخته است. مشروح خبر پیگیری ویژه وزارت صمت در مورد ایفای تعهدات ارزی صادرکنندگان/تعلیق آن دسته از کارتهای بازرگانی که بازگشت ارز آنها صفر استوزارت صنعت، معدن و تجارت در اطلاعیهای اعلام کرد: برابر با مصوبات امروز ستاد اقتصادی دولت، کارتهای بازرگانی آن دسته از صادرکنندگانی که هیچگونه ارزی به کشور بازنگردانده اند و درصد بازگشت ارز آنها صفر است، تعلیق خواهد شد. مشروح خبر چه دستی پشت پرده واردات شکر است؟با وجود پتانسیل منابع آبی و کارخانه بزرگ تولید شکر و امکان دست یابی به خودکفایی شکر، برخی دست ها هنوز بر واردات تاکید دارند! مشروح خبر سالی تلخ برای صنعتی شیرینبیسکویت گرجی از برندهای قدیمی و شناخته شده صنعت شیرینی و شکلات کشور است که جملگی تولیدات آن خاطرات شیرین کودکی را برای ایرانیان رقم زده است. این برند نام آشنا سالهای سال است که در بازار ایران فعال است اما در سال ۹۷ با تبلیغات گسترده ورود خود را در عرصه تولید کیک نیز به مردم اعلام کرد. مشروح خبر نحوه دریافت مابهالتفاوت ارزی واردات شکر خام اعلام شدمعاون بازرگانی داخلی وزارت صمت در نامه ای به بانک مرکزی نحوه دریافت مابهالتفاوت ارزی واردات شکر خام و موجودی بنادر کشور را اعلام کرد. مشروح خبر بومیسازی امولسیفایرها و استابلایزرهای صنعت شیرینی و شکلاتبصورت مختصر و مفید خدمتتان عرض مینمایم که در تلاش هستیم برای تولید امولسیفایرها و استابلایزرهای غذایی در بحث صنعت شیرینی و شکلات به تولیدات داخلی خودمان که کاملا بومیسازی شده و بر پایه استفاده از Rawmaterial ایرانی است برسیم، مشروح خبر انتخاب بیسکوپلاس بهعنوان محصول نوآورانه ایرانی در چهارمین جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانیشرکت بیسکویت گرجی نگاه کاملا ویژهای به بحث نوآوری در صنعت فرآورده های آردی دارد و تمامی تلاش خود را در جهت جذب، آموزش نیروهای متخصص و استفاده از تکنولوژی های جدید در خطوط تولید و آزمایشگاه همچون Texture Analyzer، Water Activity Meter و سایر دستگاه های تخصصی دارد. مشروح خبر سهامداران «مینو» پیشدستی کردندعلاوه بر راه اندازی خط تولید تافی و آبنبات مغزدار در مهر ماه سال جاری، «غمینو» با بحث تجدید ارزیابی قیمتهای بالایی را برای سهام خود رقم زد. مشروح خبر چاپگر سه بعدی برای تولید شکلات به اشکال مختلفاگر از خوردن شکلاتهایی با اشکال سنتی خسته شده اید از این بعد منتظر باشید تا شکلاتهایی با اشکال عجیب و غریب توسط یک چاپگر سه بعدی جدید تولید شوند. مشروح خبر دستاندازهای تولید با صدور بخشنامههای خلقالساعهیکی از دلایلی که توجه به بازارهای خارجی را با اهمیت میکند، رسیدن به توسعه اقتصادی و جلوگیری از کاهش احتمالی میزان سهم بازار در آینده و کاستن از چالشهای رقابت با رقبای خارجی است. مشروح خبر تعداد نمایش: 10 20 50 100 همه موارد ۱ ۲ صفحه ۳ از ۴ ۴