» اخبار و اطلاعیه‌ها » اخبار صنعت و اقتصاد

خبر ویژه اقتصادی و صنعتی

  • بررسی چالش‌های صنعت شیرینی و شکلات

    در شرایط پیچیده اقتصادی ایران، مدیرعامل شرکت بیسکویت فرخنده، یوسف قاضی‌عسگر، در مصاحبه‌ای به بررسی چالش‌های صنعت شیرینی و شکلات پرداخته و از تاثیرات منفی نرخ ارز چندنرخی و سیاست‌های اقتصادی ناپایدار بر این صنعت حیاتی سخن می‌گوید. وی تاکید دارد که اقتصاد دستوری و محیط تجارت غیر روان، قدرت برنامه‌ریزی و رقابت را از تولیدکنندگان و صادرکنندگان گرفته و موجب تضعیف آنها شده است. قاضی‌عسگر همچنین به مشکلات ناشی از تحریم‌ها و نوسانات ارز در صادرات و سهم کم ایران در بازارهای جهانی اشاره می‌کند و از دولت آینده ثبات اقتصادی و کاهش تعدد بخشنامه‌ها را به عنوان اولویت‌های اصلی درخواست می‌کند.

  • چالش‌های تأمین سرمایه صنعت شیرینی و شکلات / اشتباهات سیاست‌های پولی و کاهش شدید صادرات

    صنعت شیرینی و شکلات ایران که تا پیش از سال ۱۳۹۸ یکی از بزرگترین صادرکنندگان کشور بود، در پی سیاست‌های پولی نادرست و کمبود نقدینگی با کاهش شدید حجم صادرات مواجه شده است. این در حالی است که با فاصله کمی از پیشروان جهانی این صنعت به لحاظ کیفیت و کمیت قرار دارد. شرایط اقتصادی و تصمیمات ناپایدار بانک مرکزی از چالش‌های عمده این بخش محسوب می‌شوند.

  • شکوفایی زنجیره های تأمین، تولید و فروش در گروه صنعتی مینو

    نام «مینو» از دیرباز تا کنون با فزهنگ عموم مردم ایران گره خورده است؛ برندی صاحب نام و نیک جایگاه در بین تمام مردم ایران، که صاحبِ مطرح ترین برندهای شیرینی و شکلات ایران می باشد.

  • به علت ثبات نداشتن در قیمت مواد اولیه، نمی‌توانیم صادرات کنیم

    واعظ شوشتری: اگر ما از ظرفیت کنونی مان دوبرابر بیشتر هم تولید کنیم بازار فروش را داریم ولی مشکل، قیمت بی ثبات مواد اولیه است که بسیار کار ما را مشکل کرده است و یکی از شرایط مهم توسعه بازار حفظ و ثبات قیمت مواد اولیه است تا بتوانیم مشتریان را نگهداریم و این محدودیت ها باعث شد

  • افزایش قیمــت مواد اولیه، نوســانات بازار ارز، تحریم... از جمله موانع تولید

    سید هادی مظلومی مدیر فروش شرکت ستاک با اشــاره به مشــکلات و چالش هــای پیش روی شــرکت ســتاک افزود: افزایش قیمــت اولیه، نوســانات بــازار ارز، تحریم... از جمله موانعی است که ســد راه ما قرار گرفته است اما در در مجموعه ستاک ســعی کرده ایم روی پای خود ایســتاده و برای رشــد فعالیتهای خود تلاش کنیم و بر مشــکلات تولید در شرایط رکود تورمی، تحریم، کرونا و... حاکم شــویم و نه تنها تولید را حفظ کرده ایم بلکه تنــوع تولید و همچنین بهبــود کیفیت و محصولات جدید با ســبوس و طعم ها و شــکل های مختلف را مورد توجه قرار داده ایم

  • چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی صنایع غذایی ایران چیست؟

    ظرف سال‌های گذشته شاهد رشد مناسب واحدهای فعال در بخش صنایع غذایی کشور بودیم به‌گونه‌ای که در حال حاضر بازار محصولات غذایی در ایران به شکلی کاملاً رقابتی اداره می‌شود. رشد صنعت غذا در ایران بر پایه مزیت‌های داخلی در این زمینه از جمله امکان تولید سبد غذایی متنوع، نیروی کار و انرژی ارزان و در اختیار داشتن بازار بزرگ مصرف داخلی و صادراتی محقق شده است.

  • امکان مشاهده آنلاین میزان بازگشت ارز حاصل از صادرات

    معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ، از امکان مشاهده اطلاعات میزان بازگشت ارز حاصل از صادرات توسط صادرکنندگان و از طریق سامانه جامع تجارت خبر داد.

  • جزییات بسته جدید سیاستی بازگشت ارز حاصل از صادرات

    مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران از ابلاغ بسته سیاستی برگشت ارز حاصل از صادرات سال‌های ۱۳۹۷-۱۴۰۰ توسط کمیته ماده ۲ مصوبات چهاردهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی خبر داد.

  • صادرات شیرینی و شکلات ایران به ۵۸ کشور دنیا

    وزیر صمت گفت: در حوزه صنایع غذایی پیشرفت‌های خوبی به‌دست آمده است و صادرات ۵ میلیارد دلاری در این حوزه داریم.

  • ظرفیت‌های اسمی موجود صنعت شیرینی و شکلات از بورس تا صادرات

    صنعت شیرینی و شکلات در کشورهای اروپایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. اما در ایران به‌دلیل وجود مشکلاتی، شرایط مناسب برای رسیدن به ظرفیت کامل این صنعت فراهم نبوده است.

Loading

اخبار صنعتی، اقتصاد و بازار

آخرین مهلت برای صادرکنندگانی که به جای دلار، ریال می‌آورند

آخرین مهلت برای صادرکنندگانی که به جای دلار، ریال می‌آورند

سازمان توسعه تجارت آخرین مهلت تعیین شده برای ثبت اطلاعات صادرکنندگانی که محصولات خود را به شکل ریالی به فروش رسانده‌اند را اعلام کرد. مشروح خبر
امکان مشاهده آنلاین میزان بازگشت ارز حاصل از صادرات

امکان مشاهده آنلاین میزان بازگشت ارز حاصل از صادرات

معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران ، از امکان مشاهده اطلاعات میزان بازگشت ارز حاصل از صادرات توسط صادرکنندگان و از طریق سامانه جامع تجارت خبر داد. مشروح خبر
جزییات بسته جدید سیاستی بازگشت ارز حاصل از صادرات

جزییات بسته جدید سیاستی بازگشت ارز حاصل از صادرات

مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران از ابلاغ بسته سیاستی برگشت ارز حاصل از صادرات سال‌های ۱۳۹۷-۱۴۰۰ توسط کمیته ماده ۲ مصوبات چهاردهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی خبر داد. مشروح خبر
صادرات شیرینی و شکلات ایران به ۵۸ کشور دنیا

صادرات شیرینی و شکلات ایران به ۵۸ کشور دنیا

وزیر صمت گفت: در حوزه صنایع غذایی پیشرفت‌های خوبی به‌دست آمده است و صادرات ۵ میلیارد دلاری در این حوزه داریم. مشروح خبر
ظرفیت‌های اسمی موجود صنعت شیرینی و شکلات از بورس تا صادرات

ظرفیت‌های اسمی موجود صنعت شیرینی و شکلات از بورس تا صادرات

صنعت شیرینی و شکلات در کشورهای اروپایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. اما در ایران به‌دلیل وجود مشکلاتی، شرایط مناسب برای رسیدن به ظرفیت کامل این صنعت فراهم نبوده است. مشروح خبر
لزوم درک تغییر در پارادایم‌های اقتصادی جهان

لزوم درک تغییر در پارادایم‌های اقتصادی جهان

اقتصاد در عصر جدید به سرعت درحال دگرگونی است. اگر پیش از این برای تحولات اساسی در سپهر اجتماعی و اقتصادی جهان، چند دهه صبر می‌کردیم امروز این فاصله زمانی به سرعت درحال کوتاه شدن است. دلایل این اتفاق البته در جای خود قابل بررسی است اما سوال اینجاست که با توجه به این تغییرات سریع در کسب‌وکار و اقتصاد جهان، ما تا چه اندازه این سرعت را درک کرده و همگام با آن پیش رفته‌ایم؟ مشروح خبر
قصه‌های تکراری برای دردهای یکسان

قصه‌های تکراری برای دردهای یکسان

حیدر توکلی شانجان مدیرعامل گروه صنایع غذایی آی‌سودا مشکلاتی که در مسیر صنایع ایران وجود دارد، موضوع جدیدی نیست؛ با این وجود در سال‌های اخیر، رهبر معظم انقلاب موضوع تولید و اقتصاد را مورد تاکید ویژه‌ای قرار داده‌اند که اگر توسط مسوولان اهمیت داده شود، مشکلات برطرف می‌شود. مشروح خبر
الزام قیمت‌گذاری توسط تولیدکننده در دنیا مرسوم نیست / آناتا در مسیر توسعه

الزام قیمت‌گذاری توسط تولیدکننده در دنیا مرسوم نیست / آناتا در مسیر توسعه

محمدجواد سالک نجات، قائم‌مقام مدیرعامل گروه صنعتی نجاتی–آناتا گفت: الزام درج قیمت توسط تولیدکننده روی محصول در هیچ کشوری مرسوم نیست و علت آن تفاوت فاصله تولیدکننده با مصرف‌کننده است مشروح خبر
خودکفایی در تولید ۴۰۰ محصول غذایی

خودکفایی در تولید ۴۰۰ محصول غذایی

گروه صنعتی مینو در سال ۱۳۳۸ در تهران توسط علی خسروشاهی راه‌اندازی شد. خسروشاهی پیش از راه‌اندازی گروه صنعتی مینو از سال ۱۳۲۲ تا ۱۳۳۸ فعالیت‌های متنوع بازرگانی و تولیدی را در کارنامه داشت و توانسته بود ارتباطات موثری با بزرگ‌ترین شرکت‌ها و کمپانی‌های صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی در جهان برقرار کند. مشروح خبر
۱ صفحه ۲ از ۴ ۳ ۴